Донька екс-президента України Віктора Ющенка 41-річна Віталіна почала активну діяльність на своїх сторінках у соціальних мережах.

Тепер практично регулярно на її сторінках з'являються нові кадри або історії, де вона показує своє життя. Зараз дівчина порадувала весняним знімком на тлі квітучих дерев.

Пост Віталіни Ющенко, фото: скріншот
Пост Віталіни Ющенко, фото: скріншот

При цьому, фотографія з'явилася і в Instagram і в Facebook, мабуть жінка вирішила грунтовно вести свій блог.

Віталіна в стильному образі, який включає в себе пальто в клітку і аксесуар у вигляді окулярів, простягає руку до камери, ніби когось кличе.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому видно, що вона щаслива, і радує шанувальників своєю блискучою посмішкою.

Користувачі в коментарях почали писати свою думку про знімок: "Прекрасна жінка! Куди Ти нас запрошуєш?))", "Ммм...так мило", "Красуня", "Слава Богу за все".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

До слова, стежить за нею в соціальній мережі Instagram трохи більше двох тисяч пiдписникiв, проте, здається, що це тільки початок. Якщо продовжувати в тому ж дусі, то кількість шанувальників буде тільки збільшуватися.

Нагадаємо, що Віталіна є дочкою колишнього президента України Віктора Ющенка. Їй зараз 41 рік, і вона виховує 20-річну дочку Доменіку, і 10 річну.

Нагадаємо, внучка Ющенка розлютила українців на " Голосі країни": "З їхніми грошима і можливостями...". На жаль, до дівчини судді не розвернулися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Голос країни-11" 3 випуск: родичка президента змусила Дорофєєву очманіти

Також "Знай.ua" писав, що Суркіс згадав, як Ющенко вітав його з перемогою Динамо над Спартаком: "Цьомкаю, люблю"