Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливу серію фото з російським виконавцем Філіпом Кіркоровим, привітавши давнього друга з днем народження - 30 квітня артист відсвяткував 54-річчя.

Так, зірка присвятила Філіпу безліч теплих слів, називаючи чоловіка "великим артистом, другом і людиною", бажаючи здоров'я, любові і вічного хайпу. На спільних знімках Ольга і Філіп посміхалися, обіймали один одного, а на останньому кадрі Полякова пародіювала Кіркорова в шоу "Як дві краплі" в далекому 2013 році.

"Дорогий Філіп @fkirkorov !

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

З днем твого народження!

Ти великий Артист, Друг, і людина!!!

Будь здоровий і щасливий,нехай тебе оточують любов, сім'я, близькі люди і вічний хайп)❤️"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися. Вся справа в тому, що Кіркоров підтримував анексію Криму, виступав в окупованому Росією Криму, внесений до списку "Миротворець": "Невже її абсолютно не хвилює той факт, що він підтримує російську агресію проти України 😶 М-Так"," він підтримав вбивство українців і військове привласнення їх територій", " це той же Філліп, який на кремлівських прийомах пір'ям блищить?", "Мабуть в голову напекло весняне сонечко?".