Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставив кілька яскравих фото з експедиції в незвіданий і місцями небезпечний Пакистан, де знайомив українців не тільки з незвичайною культурою країни.

Так, шоумен вирішив розповісти про місцеву знаменитість - силача Хан Баба, який називає себе пакінстанським Халком і важить більше 430 кілограм. Також Дмитро випробував на собі кушті - популярні бої в багнюці, побувавши не тільки на тренуванні, але і змагаючись з чемпіоном Пакистану.

"Ви чули, що таке «кушті»?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скажу чесно - я до візиту в Пакистан про такий вид спорту не знав. А він, виявляється, раніше був мегапопулярним, поєдинки збирали величезні стадіони.

Люди приходили подивитися, як величезні мужики, обмазавшись маслом і землею, намагаються укласти один одного в грязюку на полі. Дуже видовищний і незвичайний вид спорту, який чомусь з мегапопулярного перейшов в розряд "вмираючих".

Чому? Ми знайшли тих нечисленних чемпіонів, які залишилися вірні кушті (що означає - вбивати).
А які у них тренування!

Мужики тягають 100-кілограмові колоди, камені, залізяки. Все дуже примітивно - ніякого сучасного обладнання.

Я разом з ними потренуюся і, звичайно ж, спробую битися з чемпіоном Пакистану))

Це буде смішно."

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.