Відома українська співачка Камалія на сцені вже багато років, тому знайома практично з кожним артистом в СНД. Включаючи, Філіпа Кіркорова, який святкує свій день народження.

Жінка активно використовує свою сторінку в соціальній мережі Instagram. За нею стежить понад 220 тисяч користувачів, які постійно жадають нового контенту.

Там вона ділиться кадрами зі свого життя, а також вітає своїх друзів і родичів з особливими для них днями. Цього разу прийшла черга російського виконавця Філіпа Кіркорова. Він 30 квітня святкує свій 54-й день народження.

"Вітаю з днем народження мого друга, кумира, наставника, продюсера і просто хорошу людину @fkirkorov. Бажаю тобі залишатися королем поп-музики в доступному для огляду і не доступному для огляду майбутньому. З Днем народження, дорогий!❤"- пише жінка у своїй публікації.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

При цьому, вона прикріпила архівну фотографію з артистом, яка була зроблена під час виступу кілька років тому.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Дружба не має кордонiв дбайливих в усі часи вистачало злість у людей коли бачать щасливих ну да Бог їм суддя Камалія вона доросла дівчинка і живе по честі і совісті дай Бог їй і її родині благодаті і здоров'я любові", "😍❤️😍❤️😍😍❤️❤️😍😍❤️😍❤️😍😍❤️❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍", "Камалія - ви все правильно зробили-привітали друга і талановитої людини - а "гівно" з будь-якого спливе, щоб ви не зробили!! Удачі!!", "Камалія! Приєднаюся до поздоровленням, здоров'я, щастя і процвітання 😍 😍 😍 😍 😍 " - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, Камалія з болем у серці згадала сімейну трагедію.

Як повідомляв Знай.ua, Камалія написала коханому зворушливий лист, мережа в захваті.

Також Знай.ua писав, що Камалія розповіла, у що вляпалася за кордоном.