П'ятеро підозрюваних заарештовано у справі викрадення собак американської співачки Леді Гаги. Серед них і жінка, яка повернула собак до поліції.

24 лютого на вигулювача собак Леді Гаги Райана Фішера напали. У чоловіка стріляли і він ледь не загинув через важкі поранення. Поліція Лос-Анджелеса заарештувала п'ятьох підозрюваних у зв'язку з жорстоким викраденням двох собак Леді Гаги. Про це повідомляє Рeople.

Поліція стверджує, що Джеймс Джексон (18 років), Джейлін Уайт (19 років) та 27-річна Лафайєтт Уолі ​​були причетні до пограбування та стрілянини. Вони заарештовані за підозрою у розбої та замаху на вбивство. У справі також заарештована 50-річна Дженніфер Макбрайд, яка привела собак до поліції, і 40-річний Гарольд Уайт - батько Джейлін Уайт.

Напад, скріншот з відео
Напад, скріншот з відео

Райан Фішер, instagram.com/valleyofthedogs
Райан Фішер, instagram.com/valleyofthedogs

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У звіті йдеться: "Детективи не вважають, що підозрювані націлилися на жертву через власника собак". Але додається, що "факти свідчать, що підозрювані знали велику цінність породи собак і це було мотивацією для викрадення".

На думку кінологів, французькі бульдоги є одними з найпопулярніших порід собак, і їх легко вкрасти через невеликі розміри. Тоді засмучена Леді Гага готова була заплатити пів мільйонний викуп за її викрадених собак, але у поліції співачку відмовили це робити.

У день викрадення кінолог Гаги Райан Фішер вигулював трьох собак - Кодзі, Густава та Азію. Йому вистрілили в груди, перш ніж нападники поїхали разом із Кодзі та Густавом, залишивши Азію. Через два дні собак повернули.

Після нападу Гага оприлюднила заяву, в якій назвала Фішера "героєм". Через кілька днів після нападу Фішер написав емоційний пост в Instagram про напад, зазначивши, що Азія стала на його захист.

Нагадаємо, вигульник собак Леді Гаги вижив після чотирьох пострілів у груди і став народним героєм. Чоловік активно набирає популярність у соцмережах

Як повідомляв "Знай.ua", леді Гага опинилася в справжнісінькій "дірі", на світ божий так просто не вирватися

Також "Знай.ua" писав, епатажна Леді Гага перевтілилася в Юлію Тимошенко і вирушила до Президента