У Сполучених Штатах Америки самогубець придавив на смерть дівчину, що йшла по вулиці.

Відомо, що вона в той момент гуляла з хлопцем, з яким зовсім недавно почала відносини. Чоловік, який вирішив накласти на себе руки, теж не вижив. 29-річна Тейлор Кале гуляла вулицями Каліфорнії і їй залишалося всього кілька днів до ювілею, коли вона хотіла відправитися в поїздку з друзями і досліджувати нові відносини.

Самогубство, скріншот: Youtube
Самогубство, скріншот: Youtube

"Вона тільки що зустріла когось, хто їй ніби як сподобався-це було ново, тільки починалося - і вона була просто схвильована тим, що у неї був зв'язок", - зазначила її подруга.

Вона також додала, що її смерть - величезна несподіванка, адже сталася так раптово і дуже дивно.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

[quote author=""]"Ми любили її, і, я маю на увазі, фото, яке ми розмістили з її посмішкою, - це те, що у неї завжди було, незважаючи ні на що,

Обидві людини в результаті цієї події загинули від травми тупим предметом, за заявою судмедексперта.

Самогубство, скріншот: Youtube
Самогубство, скріншот: Youtube

Нагадаємо, в центрі Одеси хлопець покінчив з життям: "Побачимося на новому витку спіралі"

Як повідомляв "Знай.ua", прощальне відео 20-річного хлопця змусило здригнутися всю Україну: набрав кредитів

Знай.ua писав, 17-річна дівчина вийшла у вікно 5-го поверху під час вечірки: "П'ючи...". За словами сусідів, 20-річний юнак часто кличе до себе друзів. Цей вечір не став винятком. На цій вечірці їх було всього троє: Вадим, його друг і Соня.