Луїза Розова (справжнє ім'я – Єлизавета Кривоногих) стала однією з найбільш обговорюваних персон у цьому році після розслідування Олексія Навального про Володимира Путіна. Там стверджувалося, що дівчина є позашлюбною третьою донькою президента РФ.

Вона вже встигла дати кілька інтерв'ю, в яких зізналася, що стежить за модою. 29 березня відбувся перший показ її бренду одягу 123th ave. Відомо, що захід був закритим, але в мережу потрапили деякі кадри, якими Луїза поділилася в Instagram.

Уточнимо, що передбачувана донька Путіна влаштувала свій перший показ колекції одягу в пітерському особняку Трубецьких-Наришкіних.

Луїза Розова / фото: Instagram
Луїза Розова / фото: Instagram

У показі взяли участь вісім дівчат і хлопців, які продемонстрували такий одяг: майка-алкоголічка і шорти з необробленим краєм і тюлевими кишенями, спортивний топ з елегантною сатиновою спідницею, пишна балетна пачка.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

показ Луїзи рожевої, фото з Instagram

показ Луїзи рожевої, фото з Instagram

показ Луїзи рожевої, фото з Instagram

показ Луїзи рожевої, фото з Instagram

Єлизавета повідомила підписникам в соцмережі, що планує відкрити передзамовлення незабаром, тоді ж стануть відомі ціни на колекцію.

Нагадаємо, передбачувана донька Путіна порушила мовчання: "Виходить, що вони вбивають людей".

Як повідомляв портал Знай.uа, Нова "донька" Путіна показала всьому світу, яку музику слухає голою.

Також портал Знай.uа писав про таємну дитину Йосипа Кобзона: вдова співака вперше розкрила правду.