Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса Всього 630 тисяч. А зараз дівчина виставила фотографію, на якій немає людських облич і тільки ноги. Вона поставила українців перед вибором-туфлі або кеди. Адже на передньому плані можна помітити розсунуті оголені ніжки з невеликим шматочком сукні в кадрі, і з жовтою маленькою сумкою. Ззаду ж людина в брюках і кедах.

"Туфлі або кеди? 👇", - написала Надія Дорофєєва в підписі до публікації.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

"Знаєте, хто це сидить? Переможець "Ліги Сміху". А знаєте, з ким я сиджу? З переможцем "Голосу". Народ, тут поправочка прилетіла... він ще й переможець "Ліпсінк батла". Це дуже важливо було для нього. А знаєте, хто навпроти мене ще сидить? Я забув вам додати... це переможець по життю. Знаєте чому? Тому що, у неї є я", - говорять по черзі Дантес з Дорофєєвою в Stories.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес зважився на визнання: "Надя вагітна?"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Наді Дорофєєвої Дантес підтримав волохатих жінок: "У дівчаток теж ростуть вуса"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва вирішила поділитися з українцями "дофаміном" в карантин: "Дзвоню дізнатися"