Відомий український співак і повелитель "вовчиць" Олег Винник не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 970 тисяч осіб.

А зараз він і зовсім взяв участь в шоу "Їжа Дурнєва", в ході якого вони разом оцінили якість доставки і страви української кухні з ресторану"Царське село". Цей заклад вважається одним з найдорожчих в Києві.

Дурнєв і Винник, скріншот: Youtube
Дурнєв і Винник, скріншот: Youtube

Зокрема, вони замовили з цього ресторану олів'є, згадали про класику і про те, як Володимир Дантес, чоловік надії Дорофєєвої, готує цю страву і любить її.

"Взагалі-то я люблю класику жанру, знаєш з докторською ковбасою. Я не люблю, коли з м'ясом, а особливо, коли яблука там. Ну як олів'є з яблуками? Де яблука, де олів'є?", - каже Олег Винник у фрагменті з дегустацією цієї страви.

Дурнєв і Винник, скріншот: Youtube
Дурнєв і Винник, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дурнєв теж не знає, яким чином яблука повинні поєднуватися з іншими інгредієнтами в олів'є і пожартував щодо одруження з Дорофєєвої після таких експериментів.

"Спочатку в олів'є яблука додають, потім на Дорофєєвих одружуються. Був тут один з Quest Pistols... Вова Дантес. Він хороший, я його обожнюю", - заявив він.

Дурнєв і Винник, скріншот: Youtube
Дурнєв і Винник, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Олег Винник об'ївся "царського" борщу і спробував нагодувати кота чорною ікрою : "Це просто їжа"

Як повідомляв "Знай.ua", шлюб набрид? Чоловік Наді Дорофєєвої Дантес загуляв із завзятим холостяком Льошею Дурнєвим

Знай.ua писав, Дорофєєва у Дурнєва видала, як поскандалила з Дантесом через олів'є: з курочкою або ковбасою