Шанувальники української співачки Тіни Кароль показали кумедні моменти зі зйомок її недавнього Live-концерту.

Відповідний ролик був опублікований на сторінці її фан-аккаунта в Instagram.

Останнім часом Тіна Кароль почала радувати українців все більшою кількістю музичних новинок, а карантинні обмеження змогли урізноманітнити звичні виступи артистки.

Так, нещодавно Тіна Кароль представила шанувальникам новий формат виступу-Live-концерт, який вона транслювала після суперфіналу "Голосу країни" і пізніше на своєму YouTube-каналі. Глядачі побачили його вже цілісною картинкою, проте є моменти, які співачка приховала від українців.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Відшукавши нещасливі кадри, шанувальники вирішили зробити цілу відеонарізку, як співачка неодноразово чіпляється довгим подолом сукні за сценічні декорації. Вони зробили акцент на тому, що співачка знімала все нібито одним дублем і попросила свою команду не помилятися, хоча сама не змогла стримати слово.

Варто нагадати, що за допомогою Live-концерту Тіна Кароль презентувала українцям 7 пісень з альбому "Красиво": "Бегу", "Это любовь", "Любовники", "Девочка", "Скандал", "Хороший парень" та "Красиво". Під час запису глядачів не було.

Нагадаємо, що голодна "хуліганка" Тіна Кароль увірвалася на чужу кухню: холодильника не пощастило.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль несподівано показала вагітний живіт:"вже з'явився на світ".

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль відповіла на головні питання про своє життя.