Сьогодні, 2 травня 2021 року, всі християни святкують найважливіше і найдавніше свято Великдень.
Тисячі українців по всій території нашої країни відправляються в церкви і собори, тому пропонуємо вам основні і дуже потужні молитви, пов'язані з декількома проблемами, і спрямовані на їх вирішення і звільнення від тягарів життя. Одна з них просто обов'язкова, інші ж істотно впливають на удачу і мир в сім'ї, а також на позбавлення людини від болю і хвороб.
Перша звучить наступним чином:
В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Мати Марія Христа носила, народила, хрестила, годувала, поїла, Молитвам вчила, рятувала, оберігала, а потім біля Хреста ридала, сльози лила, голосила, разом зі своїм милим сином страждала. Ісус Христос в неділю воскрес, відтепер слава Його від землі до небес. Нині він сам нас, Своїх рабів, опікує, Милостиво наші молитви приймає. Господи, почуй мене, спаси мене, захисти мене від всяких Бід відтепер і навіки. В ім'я Отця і Сина, і Святого Духа. Нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Наступна допоможе налагодити відносини в сім'ї для тих, у кого тривають конфлікти з найближчими родичами. Цю сильну молитву слід читати на третій день після Великодня в кількості дванадцяти повторень поспіль.

Господи, допоможи, Господи, благослови світлою Пасхою,
Чистими днями, радісними сльозами.
В ім'я Отця і Сина і Святого Духа.
Іоанн Поститель, Іоанн Богослов, Іоанн Хреститель,
Іоанн багатостраждальний, Іоанн безголовий,
Архангел Михаїл, Архангел Гавриїл, Георгій Побідоносець,
Микола Чудотворець, Варвара Великомучениця,
Віра, Надія, Любов і мати їх Софія,
Моліться про загальний шлях рабів Божих (імена ворогуючих).
Уйміте їх злобу, приборкайте їх гнів, Вгамуйте їх лють.
Раттю своєю святою,
Силою неспобедимой, неприборканої ведіть їх до згоди.
В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

І остання позбавить дорослої людини або дитини від хвороб і страждань, пов'язаних з ними. Якщо це відбувається постійно, на Великдень слід налити в невелику пляшечку святу воду, яку Ви принесли з церкви, потім опустити в неї натільний хрестик людини, кого ви і збираєтеся вилікувати і прочитати три рази наступну молитву:

У Царстві Небесному є джерело чудове. Хто до води доторкнеться, хто водою вмиється, з того недуги змиються. Тієї води я набрала, рабу Божому (ім'я) віддала. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Потім виймайте з пляшечки хрестик, надягайте його на власника і окропити водою його тричі в лоб. Цю процедуру зі збризкуванням слід повторювати по три рази на день протягом усього Великоднього тижня.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, Великдень 2 травня в місячному календарі: як позбутися від образ і невдач однією простою технікою

Як повідомляв "Знай.ua", Великодні незвичайні традиції: навіщо хлопці обливали дівчат водою і чому б'ються яйцями

Знай.ua писав, Великдень-2021: кращі привітання в прозі і картинках