Відомий український співак і народний артист Віктор Павлік поділився планами і розповів, як збирається святкувати Великдень з урахуванням, що його вагітній дружині Катерині Реп'яховій скоро народжувати. Цим він поділився в міні-інтерв'ю з Катериною Осадчою.

"Молода дружина пасок не пече. Купувати. Але обов'язково в неділю з ранку буде молитва, буде стукання яйцями, буде хрін, буде ковбаска, буде шинка, буде паска", - говорить Павлик.

Осадча поцікавилася, що обов'язково має бути у великодньому кошику Віктора Павлика.

"Ковбаса повинна бути колечком обов'язково. Хрін повинен бути. Шинка повинна бути або буженина. І фарбовані яйця", - каже співак.

Осадча поцікавилася також, звідки у Віктора Павлика гроші. Адже останній рік артисти практично сидять без концертів. А тим часом артист і на відпочинок до Єгипту з'їздив з дружиною і подарував Реп'яховій дорогу машину з салону.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Може люди не повірять, Катя заробила гроші сама. Вона молодець дуже. Вона дуже просуває свій блог. Частково і мої заощадження були, частково щось по бартеру, десь кредити у нас є і так далі. Разом легше, як кажуть, батька валити", - каже Павлик.

Раніше ми повідомляли, вагітна дружина Віктора Павлика Репяхова стала незалежною від чоловіка.

Як повідомляв "Знай.uа", Віктор Павлик розірвав улюбленим хітом перед Великоднем.

Також "Знай.uа" писав, що Віктор Павлік показав, чим займається перед Великоднем без вагітної Реп'яхової.