Народний артист України, доктор педагогічних наук, ректор і президент Київського університету культури і мистецтв, а також екс-нардеп Михайло Поплавський станцював з дружиною українського співака Олега Винника Таюне.

Відео розкутого танцю Поплавського і Таюне опублікували у фан-акаунті співачки. На кадрах дівчина в сірих брюках, зеленій куртці і півчобітках і ніби когось чекає. Повсякденний образ вона доповнила окулярами і високим хвостом.

До Таюні підходить Поплавський в синьому костюмі, звертає на себе увагу красуні, ніжно цілує їй руку, кружляє в своїх руках і вони починають танцювати в такт популярної в TikTok музиці.

Шанувальники прийшли в захват від такого незвичайного танцю двох знаменитостей і написали безліч слів підтримки і компліментів співачці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

" Класна таюне ти супер зірка 🙌❤️", " Красуня❤️", " Наша улюблена принцеса..дуже класне видио💐💐💐💐💐🌹🌹🌹🌹🌟💝👏👏", "Супер", "Старий ловелас", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, нестаріючий Поплавський перетворився на Деймса Бонда перед Великоднем.

Як повідомляв "Знай.uа", Михайло Поплавський показав Україну за допомогою золотого сала і свині.

Також "Знай.uа" писав, що 71-річний Михайло Поплавський здався без молодих дівчат.