Трагічний інцидент стався в Росії, в місті Сочі. Водій задавив собаку і залишив її вмирати, поки вона стікала кров'ю. Страшне видовище сталося на очах у господині пса.

Водій проїжджав на легковому автомобілі по вузьких провулках між будинками і не помітив собаку. Він зазначив, що поспішав на роботу і з цієї причини не зупинився у вмираючого собаки.

Господиня збитого собаки зізнається: пес гуляв без повідка. Але жінку обурив той факт, що водій поїхав, не надавши допомогу, залишивши її одну з закривавленою твариною.

Господиня собаки лаялася на водія. Чоловік лише розгублено стоїть на місці і повторює: "що ж мені, на роботу тепер не їхати". Протягом хвилини сторони конфлікту обмінюються "люб'язностями".

Після цього чоловік просто сідає за кермо і їде.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Дивіться людина, яка просто збила собаку і знову хоче переїхати. Запам'ятайте цього***. Ти що, кінчений? Він просто переїхав мою собаку", - кричить шокована жінка.

Чоловік намагався прибрати вже мляве тіло собаки з проїжджої частини, тому що воно заважало йому проїхати на роботу і погрожував: "я тебе зараз вдарю".

Раніше ми повідомляли, зміюка на порозі, що робити, якщо в будинок заповзло слизьке Чудовисько.

Як повідомляв "Знай.uа", депутата-шкуродера виключили з партії, тиснув вовків снігоходом і довго знущався.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві хитрий пес прикинувся котом заради тепленького місця.