Страшний інцидент стався в Росії, на 15-річного школяра в ліфті напав молодий чоловік і жорстоко побив. Він забрав у хлопця телефон.

Хлопець жорстоко побив і відібрав телефон у 15-річного підлітка в ліфті багатоповерхівки на вулиці Краснодонській в Самарі.

Відомо, що після такого звірячого нападу хлопчика госпіталізували з переломом черепа і струсом. На даний момент правоохоронні органи шукають нападника.

У мережі з'явилося відео з ліфта, де видно, як чоловік у синій куртці заходить за хлопчиком в ліфт і натискає потрібний йому поверх. Після того, як двері ліфта закриваються він завдає різкого удару кулаком йому в обличчя. Школяр намагався оборонятися, однак у нього сил менше, ніж у нападника.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, чоловік з ножем напав на співробітників і вихованців дитячого садка в китайському місті Бейлю, передає Global Times.

Невідомий напав на дитячий сад в китайському місті Бейлю. Відомо, що 16 дітей і двоє вихователів отримали ножові поранення, підозрюваного затримано.

Мотиви і подробиці нападу, а також дані про стан постраждалих уточнюються.

Напад стався в Гуансі-Чжуанському автономному районі КНР. Мотиви зловмисника невідомі. Напад стався о 14: 00 за місцевим часом. Двоє дітей отримали серйозні травми. На місце події прибула слідча група. З'ясовуються всі обставини нападу.

Раніше ми повідомляли, вихователька забула малюка на вулиці і вимістила злобу.

Як повідомляв "Знай.uа", відомого актора затримали за напад на молодого хокеїста, потрібна термінова операція.

Також "Знай.uа" писав, що на дітей у садочку напав чоловік з ножем: 16 крихіток отримали удари.