Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення" Руслана Лижичко вирішила розповісти шанувальникам, що для неї означає особливий день – світле свято Великодня.

Своїми роздумами про сенс свята вона поділилася в Instagram. Вона зізналася, що для неї дуже важливо не тільки йти за богом, а й творити, віддавати добро і робити світ щасливим.

"Великдень... я завжди по-особливому промовляю це слово. Сьогодні мені захотілося собі і всім нам сказати (можливо, вперше, але надзвичайно осмислено і з відчуттям сказаного), що для мене є Великдень... Великий День ... це-День, коли відбувається щось величне... Сонця стає більше ... Природа творить... ми починаємо творити ... це-День, коли ми розіп'яли, щоб воскресити. Зненавиділи, щоб любити ... Прокляли, щоб звеличувати ... саму мрію. Воскресіння Божественного, частинка Бога в нас. Ісус, як мрія: йдеш за ним, щоб творити і віддати своє серце, щоб цей світ був щасливими. Хіба не ці святі, світлі і величні почуття дають нам любити все...світ. Великдень ... Великий День ... День, коли моя мрія, мій Творець, мій Бог воскресає в мені. Христос Воскрес! 🙌", - написала Руслана.

Серед тих, хто погодився з Русланою була і дочка народної артистки Ніни Матвієнко Тоня, яка відповіла їй коротким, але ємним коментарем.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Воістину Воскрес", - пише Тоня.

Шанувальники перейнялися важливими словами від Руслани і відповіли їй привітаннями та побажаннями до Великодня.

" з Великоднем 🙏 Христос Воскрес🙏", " Світлого Великодня🏵 🥚 🏵 🥚 🏵", "воістину воскрес, яка радість, яке піднесення духу на серці", " Super Star ...", " Чудові слова! З Великоднем Вас, Русланочко! Божого вам благословення!🙌 ❤ ",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, співачка Руслана вкололася на очах у всієї України.

Як повідомляв "Знай.uа", Руслана Лижичко трепетно привітала чоловіка-іменинника.

Також "Знай.uа" писав, що Руслана Лижичко показала любов усього життя.