Відомий український співак, музикант, зять легендарної співачки Ніни Матвієнко і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян продовжує радувати шанувальників новими публікаціями в соціальних мережах.

Нещодавно Арсен показав, як потрібно доглядати за своєю дружиною на кухні за допомогою живої квіточки. Однак зараз артист привітав своїх друзів, близьких і шанувальників з великим християнським святом - Великоднем.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Арсена Мірзояна в мережі Instagram.

Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

"Христос Воскрес!", - коротко і чітко написав музикант у своїй святковій публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На свіжій публікації можна побачити відразу дві фотографії. На першій Арсен зробив селфі, де можна побачити, як співак "перевернув два горизонти церковних будівель". На другому фото ми теж можемо побачити селфі, але вже безпосередньо під час церковної служби, де батюшка з помічником святить смаколики парафіян і обливає їх свяченою водою.

Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

Варто зазначити також той факт, що шанувальники встигли наставити сотні лайків і безліч коментарів з привітаннями. Більшість, навіть практично всі коментатори пишуть у відповідь - "Воістину воскрес".

Раніше повідомляли, Пономарьов на Великдень змусив зірок хвалити Бога 12 мовами, українці оцінили - "Янголи співають з вами!".

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо перетворився на "великоднього кролика" і закохав у себе українців - "Ти просто красень!".

Знай.uа писав, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян перед Великоднем показали своє творіння: "Суцільне задоволення".