Український рок-музикант і лідер групи "Друга ріка" Валерій Харчишин розповів, чому йому довелося продати автомобіль і як йдуть справи з концертами в період карантину.

Детальніше про це артист розповів в інтерв'ю для "Світського життя".

Валерій Харчишин зазначив, що намагається дивитися на карантин позитивно, оскільки він дав можливість не будувати плани на майбутнє, а жити одним днем. У сьогоднішній умовах група не може збирати багатолюдні концерти і влаштовувати масштабні тури, що не може не засмучувати.

Незважаючи на те, що цього року групі "Друга ріка" виповнюється 25 років, Валерій з колегами не планують влаштовувати святкувань, як, втім, і в минулі роки.

Валерій Харчишин з "Другої ріки", скріншот відео
Валерій Харчишин з "Другої ріки", скріншот відео

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Більш того, відсутність концертної діяльності боляче вдарило по заробітку музиканта. Він заявив, що йому і його родині довелося урізати витрати і почати економити. В першу чергу вони відмовилися від алкогольних напоїв.

"Буває, купуємо вино, але не в таких кількостях, як це раніше було. І так депресивно. Алкоголь - це ж не антидепресант, а навпаки", - зазначив Харчишин.

Валерій заявив, що вони з сім'єю обдумано відмовилися від спиртного, проте на цьому все не закінчилося. Крім алкоголю йому довелося продати один зі своїх автомобілів. За словами лідера "Другої ріки", всього їх у родині було два.

Нагадаємо, що Харчишин з групи "Друга ріка" хоче заборонити чоловікам одружуватися.

Як повідомляв портал Знай.uа, Харчишин зізнався, як пережив загибель сина: "коли Господь забирає дитину...".

Також Знай.uа писав, що Валерій Харчишин розповів про найважчу втрату.