У Харківській області священик вирішив оригінально провести великодню службу, обливши парафіян водою з відра.

Відповідне відео з'явилося в місцевому Telegram-каналі "Труха Харків".

Повідомляється, що інциденти сталися в селах Шийківка та Ізюмське, Борівського району в Харківській області. Священик, який повинен був провести службу і освятити місцевих жителів і їх кошики, не приїхав в призначений час – 6 ранку. Місцеві намагалися йому додзвонитися, проте він не брав трубку і приїхав тільки о 7:30.

Але, крім запізнення, священик встиг відзначиться і по-іншому. Він заявив парафіянам, що сильно поспішав, тому забув святу воду, свічки, хрест і кадило. Щоб не зривати людям свято, священнослужитель набрав відро води і з розбігу освятив усіх присутніх. Перед ним також помітили двох співочих, які збирали пожертви з людей.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Деякі парафіяни були не задоволені оригінальним методом священика і спробували сховатися, як тільки запідозрили недобре. У той же час, після "купання" з відра багато радісно закричали і почали вітати один одного з Великоднем.

Нагадаємо, що Московський батюшка розправив рясу і пустив у хід кулаки: "лівий коронний, правий пасхальний...".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві чоловік у рясі, який розгулював по Подолу, не тільки штовхнув, але і вдарив дівчину. Після цього на місце події викликали наряд поліції.

Також Знай.uа писав, що чекає українців, які зібралися до церкви святити яєчка.