Морква той самий овоч, без якого важко обійтися. Але на жаль, хороший урожай буває далеко не завжди. Але це можна виправити.

Порадами щодо вирощування прекрасного врожаю моркви ділиться телеграм-канал "Душа садівника".

Наприклад, для того щоб випадково не залучити при проріджуванні моркви морквяну муху, необхідно приготувати простий розчин з води і перцю. Так, у відрі води розвести одну ложку столову чорного або червоного меленого перцю і обприскати рослини перед проріджуванням.

морква
морква

А для багатого врожаю моркви можна "напоїти" овоч корисним розчином. Після другого проріджування, на початку або середині липня, полийте рослини водою c марганцівкою і борною кислотою.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Пропорції такі: на 10 літрів води 2-3г марганцівки і стільки ж борної кислоти. Як правило, відра вистачає для поливу 3-4 квадратних метрів.

Процедуру слід повторити через 18-20 днів. Морква виростить чистою, без гнилі і черв'яків.

Тільки не забудьте перед поливом цілющим розчином полити рослини звичайною водою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Основні правила вирощування малини: ягід і варення вистачить на цілий рік. Секрети, завдяки яким вдасться отримати хороший урожай

Як повідомляє портал «Знай.иа» Місячний календар посіву: повний список вдалих днів для багатого врожаю. Саме в травні українці пересаджують розсаду, доглядають за плодовими деревами і обробляють грунт.

Також «Знай.иа " писав, що Хитрощі городника: як захистити капусту від шкідників і висадити огірки. Досвідчені городники знають, як зробити свій урожай більш щедрим. Зокрема, зміцнити розсаду і не тільки можна за допомогою золи і розчину Фітоспорін.