Відома українська співачка Тіна Кароль відповіла на провокаційні питання ведучого Слави Дьоміна.

Відповідний ролик з'явився на YouTube-каналі "ЛюксФМ".

В імпровізованому інтерв'ю для слави Дьоміна Тіна Кароль розповіла трохи фактів зі свого життя: про творчість, характер і особисті стосунки.

В першу чергу Тіна Кароль зазначила, що в її житті є той самий "хороший хлопець", про якого співається в її новій пісні, проте імені вона розкривати не стала. Співачка заявила, що однією зі своїх переваг вважає те, що будь-яку ідею вона може перетворити в щось нове і цікаве, вийти за рамки дозволеного.

Тіна Кароль / скріншот з відео
Тіна Кароль / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коли Слава Дьомін заговорив про інтимне, запитавши на якому місці в її житті стоїть секс, співачка вважала за краще проігнорувати співрозмовника, потанцювавши перед проїжджими машинами. Кароль зазначила, що є гостинною господинею, проте не дивує гостей вишуканими стравами, оскільки у неї немає на них часу. При знайомстві співачка в першу чергу звертає увагу на охайність людини.

Тіна Кароль зізналася, що моторошно втомилася від встановлених шаблонів у спілкуванні, а також з презирством ставиться до чуток, які про неї розпускають. Вона заявила, що всі плітки є повним абсурдом і не мають до неї ніякого відношення.

На завершення виконавиця зазначила, що не має стандартів чоловічої краси: чоловік або класний, або ні.

Нагадаємо, що голодна "хуліганка" Тіна Кароль увірвалася на чужу кухню: холодильника не пощастило.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль несподівано показала вагітний живіт:"вже з'явився на світ".

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль відповіла на головні питання про своє життя.