Відома російська співачка, екссолістка групи "ВІА Гра", дружина Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшила численних шанувальників радісною новиною - виявляється, Альбіна і Валерій знову стали батьками - 12 квітня у пари з'явилася дівчинка на ім'я Агата. Варто відзначити, що зіркова сім'я виховує ще двох спільних синів - 17-річного Костянтина і 6-річного Луку, у Меладзе також є три доньки від попереднього шлюбу.

Так, щасливі батьки вирішили показати, як виглядають їхні будні дні з новонародженим малятком, привітавши шанувальників у Великоднем 2021 і травневими святами забавним відео. У ролику Альбіна позувала без краплі макіяжу на обличчі, тримаючи на руках доньку, а Валерій вирішив навіть не зачісуватися - виконавці виглядали досить втомленими.

"Нічого, що ночі безсонні, зате дні веселі🤪❤️🕊!!!"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "це на 1 квітня потрібно було викласти ☺ ❤ ️ красива ти, тебе навіть синці не псують! ❤ ️ ", "Ну нарешті живі фото. А то вічно з фільтрами. Класні, справжні.🔥 😍 ", "Такі природні😍!!! Щастя Вашій родині, благополуччя, зі святом Великодня! 👏 ", "Які ви милі!) ❤ ️ 😍 ", "Втомлені але щасливі".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.