Відома радянська і російська співачка Алла Пугачова багато років є прикладом для багатьох шанувальників. На цей раз у фан-акаунті артистки вирішили згадати не тільки раритетне фото, але і цитату співачки.

Фанати знайшли фотографію молодої Алли Борисівни з яскравим макіяжем і ніжним поглядом. Також до фото додали цитату про щастя, яке полягає в простих речах.

"Щастя – це коли запнувся на початку тексту, а тобі підказують із залу. Це про дочку подруги сказати "одна з моїх племінниць", це "піду додому", а всі раптом насупилися і зам'ялися, придбаєш хлопчика – а у нього рум'янець, скажеш "проводь до ліфта" — а проводжають аж до вокзалу. І не хочеться сперечатися, оскільки все вже. Довівши. ❤ ️ 🙏 🏻 ",- пишуть у пості.

Шанувальники прийшли в захват від архівної фотографії Алли Борисівни і написали їй безліч компліментів і теплих слів підтримки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

" Аллочка... Слів немає. Ти справжня зірка і КОРОЛЕВА!!? ❤ ️ 🔥 ", "Чудова жінка!!", "Завжди така красива і щаслива!!! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Яка ж Сонячна!!! 😍 🔥 ", "Яке гарне фото!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Яка ж молода ти донечка моя. 👌 👍 😊 ", "Ви, Принадність!❤ ",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, архівний знімок 17-річної Пугачової розкрив секрет успіху Примадонни, ох вже ці очі.

Як повідомляв "Знай.uа", чоловікові Алли Пугачової Максиму Галкіну довелося попрацювати на городі.

Також "Знай.uа" писав, що Максим Галкін поставив провокаційне запитання Аллі Пугачовій, публіка не оцінила.