Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість видала несподівану новину - виявляється, вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають на другу дитину. Варто відзначити, що Катерина стане мамою втретє - артистка виховує 18-річного сина Іллю від попереднього шлюбу і 4-річного сина Івана від Юрія Горбунова.

Так, зірка вирушила на відпочинок до Туреччини, звідки виставляє безліч зворушливих фото на яхті, приймаючи сонячні ванни і позуючи в білосніжній напівпрозорій сорочці.

А нещодавно Юрій показав ще один трепетний знімок красуні в бікіні синього кольору з квітковим принтом, засвітивши помітний животик дружини. Кохані ніжно обіймали один одного на тлі дерева бажань, пропонуючи загадати шанувальникам найзаповітніші мрії.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Загадуйте бажання-вони обов‘язково збуваються!

Всім гарних Великодніх свят!!"

"Блакить 💙 на яку можна дивитися вічність.

В минулому житті я однозначно жила біля моря, або була моряком :) адже в цьому житті - краще моря може бути тільки море 😂

а який ваш ідеальний відпочинок?"

"Христос Воскрес!

Кожній родині бажаємо здоров'я, злагоди, миру і тільки гарних новин ❤️ дякуємо всім за привітання 🐣

людей Горбунових буде більше 💛"