Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, відправившись на гастролі по Туреччині разом з красунею-дружиною Вікторією і командою "Квартал 95", відвідавши і популярний курорт Даламан. Так, артист попросив кохану захистити його від сонця за допомогою спрею, проте дівчина явно переборщила, розпорошивши засіб на все обличчя шоумена.

Юрій був сильно здивований побаченому, стоячи на тлі високих пальм, адже буквально став білосніжним: навіть його вії, брови і губи були повністю покриті кремом. Сама ж Вікторія ледь стримувала сміх за кадром.

"Вам теж здається, що трішки перегнула...?
@viktoriya_tka4"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте залишилися в захваті від ролика:" Верхня частина паски😂", «як з» Один вдома"😂 😂 😂 😂 😂", " пончик з пудрою😄", " ви дуже круті👍 після ваших відео посмішка на обличчі❤️ спасибі вам за позитив🙏 😀", " Боже , Ну я в шоці з Юрчика. Смішніше артиста, я ще не бачила . )))) 😍😍😍😂😂😂😂😂", "Цукрова людина😍", " коли верхня частина паски трохи пригоріла❤❤️".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність