Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережі Instagram, де за її життям стежать майже 800 тисяч підписників. Знаменитість любить радувати свою публіку подробицями зі свого професійного та особистого життя.

Цього разу красуня на честь Великодня виставила жартівливий відеоролик з колегою по цеху - Віталієм Козловським.

Так, на відео знаменитості стоять в студії одного з музичних телеканалів і тримають в руках паску і великодні яйця.

Цибульська дивиться на паску і вигукує "О, цукерка!" і кусає її. Після цього вона бере крашанку і б'є нею у лоба Козловському. Оля бачачи, як Віталік взявся за лоба від болю каже: "Видно не цукерка".

@cybulskaya

З Прийдешнім святом ❤️ @vkozlovskiy 🔥💋

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
♬ Конфетка - Аnokhina Liza

Віталій Козловський виставив аналогічне відео-відповідь, в якому помінявся ролями з Олею Цибульською. Тепер у лоба яйцем "отримала" співачка.

@vkozlovskiy

♬ Конфетка - Аnokhina Liza

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська перетворилася на гарячу іспанку заради Пономарьова: кум Дзідзьо оцінить. Цього разу Цибульська розповіла своїм підписникам, що приєдналася до особливого музичного подарунка до Великодня, який організував народний артист України Олександр Пономарьов.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кума Дзідзьо Цибульська згадала, як її "зачепило" Чорнобилем: "виставили з дому без речей". Цибульська в день пам'яті Чорнобильської трагедії розповіла, як ті страшні події зачепили її сім'ю.

Також «Знай.иа " писав, що Кума Дзідзьо Цибульська відкрила українцям секрет щастя:"Одягни ту саму сукню". Цибульська дала прості поради, як бути щасливим