Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 54-річна знаменитість поділилася з аудиторією трепетною серією знімків, показавши, як відсвяткувала Великдень 2021 2 травня в оточенні сім'ї - чоловіка Віталія Борисюка і молодшої доньки Анни. Так, артистка освячувала кошики з пасками і крашанками в Києво-Печерській лаврі, примірявши довгу сукню бежевого кольору, накинувши на голову білосніжну хустку.

При цьому Ольга побажала фанатам миру, сімейного затишку і взаєморозуміння. Також зірка вірить, що ранковий дощ на Великдень - хороша прикмета, пов'язана з багатим урожаєм.

"ХРИСТОС ВОСКРЕС, ДРУЗІ!🙏🏻❤️

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

МИРУ НАМ ВСІМ, СІМЕЙНОГО ЗАТИШКУ, ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ! А дощ сьогодні до гарного врожаю!🌞"

Фолловери залишилися в захваті: "Дуже гарна молода пара!!!!🔥 🔥 ", "Воістину воскрес ♥ ♥ ️ зі святом! Міцного здоров'я, щастя, любові, миру, добра, Божої благодаті♥️🙏", " Христос Воскрес!!! Дай Господь вам здоров'я і довгих щасливих років❤️", "яка гарна у Вас сукня😍 😍 😍", "Ольга, ви така гарна"," Воістину Воскрес!!!! Мирного неба!!! Мир вашому дому!!!❤️❤️❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.