Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила зворушливе відео, показавши своїх бабусь Олю і Свєту, ніжно назвавши рідних жінок "реготушками". Так, красуня зізналася, що їй дуже пощастило народитися в дружній родині, де всі готові підтримати один одного і прийти на допомогу в будь-який момент, адже незважаючи на розлучення Ірини Горової і батька Наташі, Юрія Горового, через довгі роки артисти все ж підтримують теплі дружні стосунки.

Сама ж зірка видала, що обожнює свята і великі застілля, порекомендувавши шанувальникам якомога більше часу проводити з близькими.

"Якщо ви запитаєте "в кого я така реготушка" - я покажу вам це відео ☺ ️

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

мої любі бабусі - Оля і Свєта.

я, напевно, найщасливіша людина на землі, якщо народилася в такій теплій і душевній родині, де всі завжди готові підтримати, вислухати і просто бути поруч. а іноді і посміятися.

обожнюю свята, коли повний будинок людей: гучні застілля, сімейні історії та спогади, метушня на кухні і прогулянки на свіжому повітрі.

цінуйте свою сім'ю - це люди, для яких ви завжди будете найкращими ☺ ️
прислухайтеся до батьків і частіше гостюйте у бабусь і дідусів! і не забувайте про три найголовніші слова "Я тебе люблю"