Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилися трепетні фото і відео - шанувальники Тіни показали, як та відсвяткувала Великдень 2 травня в колі рідних і близьких. Так, артистка зворушливо привітала зі світлим святом і свого сина, 12-річного Веніаміна, який навчається у Великобританії.

Найрідніші люди спілкувалися по відеозв'язку, Веня надів вишиванку і ніжно посміхався на камеру, а сама зірка вражала натуральністю без краплі макіяжу, демонструючи святкові пасочки з яскравою прикрасою з різнобарвних посипок і солодких курочок.

"У день Великодня Тіна Кароль з сином Веніаміном на зв'язку онлайн!"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали порівнювати, на кого ж більше схожий син Кароль і її покійного чоловіка Євгенія Огіра: "Чому не разом святкують?", "Хлопчик схожий на батька🔥"," на маму схожий Син"," на тата схожий,красунчик"," навіть не знаю на кого більше, і на тата дуже схожий і на маму)) світленький"," Син - просто копія свого тата🔥❤️","любов♥️".