26 квітня 2021 року виповнилося 35 років аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала однією з найбільших техногенних катастроф людства.

Про цю тему зняли величезну кількість документальних фільмів, серіалів та інше, але, досі не вдалося відвідати всі місця цієї місцевості.

Команда YouTube каналу "Хащі" вирішила показати місця, які туристи найчастіше уникають.

Ось, наприклад, мало хто знає відомий російський опозиціонер, який зараз відбуває покарання у в'язниці, тісно пов'язаний з Чорнобильською зоною відчуження.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Могила бабусі Навального, фото: скріншот з відео
Могила бабусі Навального, фото: скріншот з відео

Якщо багато хто ще побічно чув про українське коріння опозиціонера, то про те, що він з Чорнобиля - дійсно мало хто знає.

Десь у надрах кладовища, яке відвідала команда "Хащі" похована бабуся Олексія Навального.

Серед села Нове Залісся знаходиться і будинок, в якому проживала сім'я чоловіка. Це, до слова, до самої аварії був один з найбагатших селищ.

Могила бабусі Навального, фото: скріншот з відео
Могила бабусі Навального, фото: скріншот з відео

Могилу Тетяни навальної вдалося знайти досить швидко, незважаючи на те, що кладовище покинуте.
До слова, не так давно в селі Нове Залісся обрали нову владу, і старостою села став далекий родич російського опозиціонера - Павло.

Староста Павло Навальний розповідав, що Олексій вже в дорослому віці багато разів приїжджав до них у село після переселення, зустрічався з родичами, їздив на поминальні дні в зону Відчуження.

Нагадаємо, у Росії почалися масові акції на підтримку Навального

Як повідомляв портал Знай.ua, на масових акціях на підтримку Навального стає гаряче і небезпечніше

Також Знай.ua писав, Навальний заявив, що його отруїли в СІЗО