Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, відправившись на гастролі по курортній Туреччині разом з красунею-дружиною Вікторією і командою "Квартал 95". Так, Вікторія взяла участь в одному з конкурсів в команді "TkachTeam", влаштувавши граціозні танці в басейні з блакитною водою під дитячу пісеньку "Танець маленьких каченят".

В кінці веселого перфомансу дівчина злегка збентежила шоумена, адже використовувала раптовий "козир" - зробила шпагат над водою в бікіні чорного кольору, засвітивши не тільки відмінну розтяжку, але і струнку фігуру.

"Головне К-КОМАААНДА 💪 🏻

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наша команда #TkachTeam
Девіз "Давайте жити VESELO»

Як думаєте , хто переміг у цьому змаганні, світанувши всіма своїми принадами?! 🤣🤣🤣
@yuriy_tkach"

instagram.com/viktoriya_tka4/

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач показав, як дружина пожартувала над ним, захищаючи від палючого сонця. Кохана трохи переборщила зі спреєм від засмаги, через що здивований шоумен покрився товстим шаром білого крему.

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність