На офіційній сторінці Патрульної поліції України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про те, що в Чернівцях коп врятував восьмирічного потопаючого хлопчика.
Це сталося вчора, 2 травня 2021 року, під час святкування Великодня. Патрульний поліцейський Павло Білан теж відпочивав у цей час біля ставка на вулиці Сокирянській. І згодом він побачив, що у водоймі тоне хлопчик і не роздумував ні хвилини, за лічені хвилини опинившись біля потопаючого.

Патрульна поліція України, фото: Facebook
Патрульна поліція України, фото: Facebook

Він схопив його за одяг, потім підтягнув до себе і витягнув на берег.

"Як з'ясувалося згодом, діти грали біля ставка, раптом взуття одного з хлопчиків віднесло від берега, він в одязі стрибнув у воду, щоб дістати його, одяг вмить намок і потягнув його на дно. На щастя ця історія закінчилася добре. Завдяки поліцейському, хлопчик не отримав жодних травм, лише неабияк перелякався. Наголошуємо, що нехтування правилами безпеки під час перебування на водоймах може призвести до трагічних наслідків. Батьки, стежте за дітьми, їх поведінка біля водойм непередбачувано", - йдеться в публікації з кількома фотографіями правоохоронця з хлопцями.

Патрульна поліція України, фото: Facebook
Патрульна поліція України, фото: Facebook

Нагадаємо, жінка з дитиною влаштувала таксисту істерику через пропущений випускний: "Сволота, якщо не помру, я тебе засужу!"

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", харків'янин не витримав "тортури" чергою і відкрив стрілянину по людях - "Хочу в буфет!"

Знай.ua писав, у Києві синій онук екс-міністра влаштував страшну ДТП, загинула юна дівчина - "Тебе, п*дла, відмажуть!"