На травневому небі є всі шанси побачити планети нашої Сонячної системи на західному горизонті.

Про це повідомляє офіційний акаунт NASA в Instagram.

Також ще однією важливою астрологічною подією цього місяця стане повне затемнення "Супермісяця", яке відбудеться 26 травня. Так, Місяць протягом декількох годин пройде через тінь Землі, в результаті чого вона потемнішає і стане червонуватою. Саме через такий відтінок її називають"кривавою".

"Місяць також знаходиться недалеко від точки, найближчої до землі на своїй орбіті, який часто називають "супермісяць",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

ДОВІДКА: "кривавий Місяць" - це явище, яке відбувається при повному місячному затемненні. У цей момент Місяць знаходиться близько до Землі, через що може забарвитися в кривавий або червоний відтінок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Місячне затемнення: неймовірні фото кривавого місяця з України та всього світу. Побачити унікальне явище можна було неозброєним оком - місяць став не просто повним, але і червоним, по-справжньому кривавим від сонячного світла.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Папа Римський попередив людство про загрозу Нібіру: що чекає землян в 2021 році. Йде 2021 рік, а уфологи і навіть деякі релігійні діячі все ще обговорюють Нібіру

Також «Знай.иа " писав, що Вченим вдалося зафіксувати унікальне явище під час" кривавого Місяця": вперше в історії. Під час затемнення повз "Кривавий місяць" пролетів метеорит.