Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію селфі, зроблених на тлі церкви, показавши, як відсвяткувала Великдень 2 травня. Так, артистка позувала в вбранні чорного кольору зі стразами і косинкою на голові, доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем і загадково дивлячись вдалину.

Зірка поцікавилася у численних шанувальників, чи відзначали ті світле свято і яких традицій дотримуються в своїх сім'ях. Варто відзначити, що сама Гросу родом з Чернівців, дівчина не раз зізнавалася, як важлива для неї сім'я і звичаї, які передаються з покоління в покоління.

"Відзначаєте?)

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

чи є якісь особливі традиції у ваших сімей?)
#выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣?😊"

Фолловери не пройшли повз: "Чому ти така сумна на фото? Це ж добре свято. Посміхнися, мила Алінка. Сьогодні великий день. !!!!", "О ці очі) неможливо не закохатися!) ", "Ці вуста а оченятка і ти ше шукаєш собі стиль та ти прекрасна в будь чому", " красуня🔥".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу