Стати жертвою аферистів може стати хто завгодно: варто лише на пару хвилин втратити пильність, як спритні шахраї обдеруть, як липку. Щоб допомогти українцям уникнути таких ситуацій, Олена-Христина Лебідь розкрила близько 30 нових шахрайських схем у шостому сезоні проекту "Аферисти в сітях", прем'єру якого Новий канал покаже 10 травня. І ось чому її варто подивитися всім.

"Кожен день ці афери "працюють" навколо вас. І зачепити можуть там, де ви навіть не очікуєте! - зазначила ведуча Нового каналу. - Ну, що ви можете очікувати страшного, купуючи сумочку по оголошенню на сайті оголошень? Правда, нічого? Або прийшовши в пристойне агентство в центрі столиці з оренди квартир? Або зустрівши на сайті знайомств заможного і щедрого моряка? Або захотівши піти на звичайний кастинг для кіно? Або купуючи б / у дитячу коляску?

Олена Христина Лебідь, фото: Instagram
Олена Христина Лебідь, фото: Instagram

Олена-Христина Лебідь не з чуток знає: шахраї можуть скористатися вашою довірою в найнесподіваніших ситуаціях. І зробить все для того, щоб їх побороти.

"Не дайте шансів аферистам втерти вам ніс. Краще-ви їм! А ми Вам допоможемо! "- підсумувала Олена-Христина Лебідь.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше ми повідомляли, ведуча Олена-Христина Лебідь відправила нареченому Павлу Розенку" непристойне " повідомлення.

Як повідомляв "Знай.uа", Олену-Христину Лебідь привезли на картоплю, але вона залишилася лежати в траві.

Також "Знай.uа" писав, що наречена Розенко Олена-Христина Лебідь продавала цноту і побачила свої порнофото, кращі розслідування.