В Україну, 4 травня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, насувається невелике похолодання. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Холодний Квітень хоч і завершив свою ходу в теплій атмосфері, проте найближчої ночі очікуються заморозки. Найбільш вірогідними вони будуть в північних, центральних і західних областях. За словами метеорологів, Максимальна температура повітря опуститься до рівня + 13℃ ...+19℃. Це стосується всіх українських областей, проте східні і Південні торкнеться не сильно.
На сайті Укргідрометцентру показано, що всі регіони проведуть завтрашній день без опадів і з мінімальною хмарністю. Вночі ж буде холодно. Тому нічні прогулянки слід здійснювати в курточках. Температура повітря вночі +2℃ ...+ 10℃ в різних регіонах. Повітря буде освіжаючим, спостерігається переважання антициклону південного походження.

Температура повітря в Києві буде близько +13℃ ...+ 15℃ вдень, вночі + 3℃ ...+5℃. Вітер буде західним (7-12 метрів в секунду). Серйозні опади в столиці не варто очікувати.

Однак переживати не варто, адже вже слідом в Україну повернеться середня температура повітря +20℃. Нею городяни зможуть насолодитися вже в середу, 5 травня 2021 року. Хоча в четвер і передбачаються грози.

Прогноз на 4 травня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз на 4 травня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, в Україні оголосили пожежну небезпеку-ДСНС просить бути уважнішими

Як повідомляв "Знай.ua", спека +30! Викидайте парасольки-Привіт купальники і шорти!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.