У Львівській області на трасі "Львів-Луцьк" обрушився автомобільний міст.

Про подробиці події пише прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 3 травня, біля села Гайок Кам'янка-Бузького району Львівської області на трасі "Львів-Луцьк". Місцеві жителі і проїжджі автомобілісти повідомили, що в цьому районі обрушився міст близько 19:30.

На щастя, обвал конструкції не спричинив за собою людських жертв. Постраждалих також немає.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На даний момент ця ділянка дороги є не проїзною. Водіям пропонують об'їжджати через дороги "Жовква-Червоноград" та "Буськ - Лопатин".

Варто відзначити, що ще до обвалу моста в соціальних мережах місцеві жителі повідомляли про поганий стан конструкції. 30 Квітня один з користувачів Facebook опублікував серію фотографій, на яких видно плачевний стан моста.

Прес-секретар Служби автомобільних доріг Львівської області Оксана Богуш повідомила місцевому виданню ZAXID.NET, що цей міст планували ремонтувати в 2021 році — там була комісія, яка виявила, що він знаходиться в аварійному стані.

Також у службі розповіли, що на мосту було обмежено рух вантажівок, проте його часто ігнорували.

Нагадаємо, що у Києві навіс звалився на голови перехожих.

Як повідомляв портал Знай.uа, багатостраждальний міст знову тріснув, незважаючи на молитви Кличка.

Також Знай.uа писав, що комунальники дружно "забили" на стелю, що звалилася на Майдані.