Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала свіже фото з відпочинку в Лос-Анджелесі, США, сидячи біля басейну з напоєм в келиху, насолоджуючись спекотним сонечком і прозорою водою.

Так, артистка приміряла лише бікіні яскраво-червоного кольору і бейсболку, зібравши довге волосся назад в пучок. Зірка продемонструвала фігуру з досить пікантного ракурсу, блиснувши оголеними масивними сідницями і тонкою талією. Також красуня поцікавилася у численних шанувальників, яке у них найпотаємніше бажання.

"What is your deepest desire ?
(Яке твоє найпотаємніше бажання?)"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися: "чому всі виставляють на показ п-и,єдине достоїнство???", "Купальник і фігура вогонь🔥 🔥 🔥", " всі фото з заднього ракуса😮", " Анна, а чому ви постійно свій зад демонструєте?", "Клас🔥", " після такого 📸 фото, яке може бути бажання??? 🤔.... Ну звичайно ж в басейн😂 😂 😂", "красуня🔥".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще