Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася зворушливим відео, показавши танці 65-річної красуні-мами Людмили, яка позувала в стильному білосніжному костюмі і блейзері-оверсайз бежевого кольору. Так, артистка зізналася, що влаштувала для них з мамою першу спільну зйомку у фотостудії, а також видала, що в 65 років мріє бути такою ж веселою і енергійною, як найрідніша жінка.

Варто відзначити що Людмила, як і зіркова донька, активно займається спортом і йогою, а тому може з легкістю похвалитися стрункою фігурою.

"Нехай це залишиться тут на пам'ять 😍 😍

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

@elenponomaryova влаштувала першу фотосесію для нас з мамою, ну і тут Мама @lyudmilasporty увійшла в раж 😌 👍 🏻❤️

хочу в 65 років теж такою бути ☺"

Фолловери залишилися в захваті: "Кайф! Мама у тебе топ)) дивлюся і радію ♪ тепер зрозуміло, в кого ти така))", "вимагаю довше версію, щоб помилуватися♪", "ну все ясно з таким генофондом ви не могли бути іншою.", "Тепер зрозуміло в кого Ви така🔥 🔥 🔥)", " яка стильна мама🔥", " Дай бог вашій мамі здоров'я! 🙂".