Відомий російський стриптизер Тарзан (Сергій Глушко), який нещодавно потрапив у скандал з молодою коханкою, продовжує радувати своїх шанувальників, навіть після того, як його законна дружина Наташа Корольова "виплакала" всі емоції в різних інтерв'ю і телепрограмах.

Виявляється, парочка дуже міцна - вони разом вирушили відпочивати до теплих країв. Наташа Корольова і Сергій Глушко радіють життю на невеликій яхті.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Глушка в мережі Instagram.

Сергій Глушко, скріншот: Instagram
Сергій Глушко, скріншот: Instagram

Сергій Глушко опублікував коротке відео на якому можна помітити і Наташу. Парочка розташувалася на задніх сидіннях кораблика в легких літніх нарядах. А Наташа була і зовсім босоніж.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Зі святом нас!", - коротко підписав публікацію Сергій Глушко.

Не дивно, що Тарзана знімала Наташа Корольова. Стриптизер під пісню Олега Кензова "Обстановка по кайфу" розлігся на подушках яхти, а Наташа Корольова в свою чергу закинула на обличчя чоловіка ніжки. На окремому кадрі можна навіть помітити, що ступні співачки попали просто до рота стриптизера.

Сергій Глушко, скріншот: Instagram
Сергій Глушко, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, чоловік Наташі Корольової роздягнувся на камеру після скандалу зі зрадою: "Що за срам".

Як повідомляв Знай.uа, Наташа Корольова запалила в розпал пандемії заради коханого чоловіка і це не Тарзан.

Знай.uа писав, Наташа Корольова влаштувала грандіозну "вечірку" в розпал пандемії: "Купалася у коханні і квітах".