Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість видала несподівану новину - виявляється, вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають на другу дитину. Так, зірка вирушила на відпочинок до Туреччини, звідки виставляє безліч зворушливих фото.

Артистка поділилася зворушливою серією знімків, примірявши ніжно-рожевий костюм з шорт і сорочки, сидячи на руїнах часів стародавньої Греції. Катерина зізналася, що раніше на цьому місці знаходилося старовинне місто Лоріма, від якого залишилася лише фортеця. Тепер до Греції від руїн лише дві години морем, проте через карантинні обмеження країна здається набагато далі.

"Тут колись була Греція - старовинне місто Лоріма, від нього залишилася тільки фортеця.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тепер звідси до Греції дві години морем, але через обмеження, поки вона далі ніж хотілось би 😅"

Фолловери не пройшли повз: "Дуже гарні фото👏👏👏👏👏👏👏👏😍😍😍😍😍", "Туреччина чудова 🔥", " Ще зовсім трошки лишилось) чекаємо ❤️", " Картина маслом😍", " дуже рада за вашу сім'ю . ПОЗДОРОВЛЯЮ!!!!🔥 🔥 🔥 ❤ ️ ", "Катя дуже красива в красивій локації🔥 🔥 🔥".