Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", до якого увійшли сім композицій: "Это любовь", "Хороший парень", "Скандал", "Любовники", "Красиво", "Девочка", "Бегу".

Так, ще одним несподіваним бонусом від артистки став live-концерт Тіни на YouTube, де виконавиця представила всі пісні зі свіжого альбому і змінила кілька спокусливих образів. Наприклад, для свіжого хіта "Любовники" зірка приміряла облягаючу сукню срібного кольору з вирізом на животі, а "фішкою" вбрання став незвичайний головний убір Кароль з масивними каменями.

"У цьому нещадному світі,

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Виживуть тільки коханці."

Фолловери не пройшли повз, проте їхні думки з приводу нової творчості співачки розділилися: "раніше мені Тіна більше подобалася 😔 зараз пісні нема про що порожні без сенсу.", "Повторюся! Обожнюю цю пісню🔥і образ", " ось хоч убий, ну не розумію я стилю пісень Тіни. Ні душі, ні мелодії, ні сенсу.", "Сперла ідею у Кайлі Міноуг, а що то своє можна було ? 🤦‍♂️".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату