У вівторок, четвертого травня українська співачка Настя Каменських святкує свій 34-й день народження. Дівчина продовжує приймати поздоровлення від близьких друзів і шанувальників.

На сторінці програми "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram вирішили розповісти про життєву філософію співачки.

За дівчиною спостерігають мільйони людей. Щодня вони бачать, як дівчина розвивається, росте, домагається цілей, а головне, доводить, що всі мрії збуваються, головне старання.

Шанувальників цікавить не тільки її творчість, але і її філософія, а вона у Насті Каменських досить проста - ми повинні любити себе. Бути сміливими і чесними, а всі проблеми - життєві уроки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також, співачка вважає, що кожен повинен знайти своє місце в цьому житті, а відносини неможливі без підтримки.

"Ідеальність людини - в її не ідеальності" - сказано в повідомленні.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Дівчина оцінила цей пост, і залишила в коментарях емодзі червоного серця.

До слова, Потап підготував для своєї коханої зворушливий сюрприз в цей день. Разом з близькими людьми Насті він зняв спеціальний випуск її шоу "Дівчатка рулять».

У студії були подруги дівчини, серед яких і колишня дружина позитиву Анна, а також найближча людина - мама Лідія Петрівна. Вони разом подивилися ролик з яскравими моментами зі свого життя, і поїли неймовірно смачний торт.

Який сюрприз підготує Настя для свого чоловіка - поки що невідомо. Справа в тому, що 8 травня артисту виповнюється 40 років.

Раніше ми повідомляли, Потап зізнався, від чого отримує насолоду крім Насті Каменських.

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських одягла коротенький купальник і показала "дірку" на грудях.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських поділилася планами з Потапом, збирається "народжувати".