Багато хто вже напевно чули про поняття "Ера Водолія", яку, якщо вірити астрологам, ми зараз проживаємо. Хтось стверджує, що це Золотий Вік, а інші кажуть, що це провісник Апокаліпсису.

Астролог Павло Глоба вирішив в цьому розібратися, і зняв окремий ролик на свій YouTube канал.

Павло Глоба, скріншот з відео
Павло Глоба, скріншот з відео

До цього, якщо вірити експертам, ми жили в Ері риб, а зараз зробили остаточний перехід в еру Водолія. Павло Глоба вважає, що сталося це в 2003 році, а саме, 24 лютого.

«У той час, коли управитель Водолія - Уран, опинився в тридцятому королівському градусі цього знака. Вплив урану на людей, виражається в їх бажанні виділятися на тлі оточуючих, але, не стільки досконалістю форм, скільки оригінальністю. Уран вселяє в нас спрагу свободи, і постійну потребу в змінах" - розповідає Павло Глоба, при цьому додаючи, що саме таким і буде людина епохи Водолія.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Чоловік розповідає, що ця ера має на увазі також поділ на добро і зло, адже суть Водолія в моральному виборі, який людям щодня доводиться здійснювати. До слова, як би це не було сумно усвідомлювати, суспільство може розділитися не тільки за етичними ознаками, а й на багатих і бідних.

"У нову епоху людство може зіткнутися з усіма наслідками цифровізації: тотальним стеженням, електронними паспортами, і навіть цифровим концтабором" - говорить астролог.

Більш того, прихильники цього вважають, що коронавірус - всього лише невелика підготовка до майбутнього. Як мінімум, через паспорти вакцинації, які поділяють людей на небезпечних і безпечних.

"Людство буде відчувати турбулентність перехідного періоду протягом цілих 143 років, тобто, до 2146 року. За цей час найбільшої трансформації піддадуться сімейні цінності: сім'я, національні традиції, а також поняття Батьківщини" - розповідає Павло Глоба.

Нагадаємо, що Павло Глоба розповів про наступаючий рік Білого металевого бика згідно з китайським календарем.

Як повідомляв портал Знай.uа, Глоба пояснив, як Парад планет позначиться на протестах в Росії.

Також Знай.uа писав, що Павло Глоба дав прогноз на 2021 для всіх знаків Зодіаку.