Популярна українська журналістка, телеведуча і вже доволі активний блогер Марічка Падалко продовжує збирати аудиторію за допомогою свого профілю в мережі Instagram. Телеведуча приділяє багато часу здоровому способу життя і природній красі.

Цього разу Марічка разом з косметологом Оленою Мощенко розбиралася, як зробити своєму обличчю приємно без допомоги сторонніх рук.

Про це стало відомо завдяки новому відео IGTV Марічки Падалко в мережі Instagram.

Телеведуча продовжила традиційні прямі ефіри з зірками та експертами. Цього разу завітала в гості вже знайома багатьом українцям лікар-косметолог Олена Мощенко.

Марічка Падалко та Олена Мощенко, скріншот: Instagram
Марічка Падалко та Олена Мощенко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Марічка Падалко та Олена Мощенко, скріншот: Instagram
Марічка Падалко та Олена Мощенко, скріншот: Instagram

"Прямий ефір з косметологом @cosmetologydh Оленою Мощенко. Як робити самомасаж обличчя", - коротко анонсувала тему розмови Марічка Падалко.

На опублікованому 5-ти хвилинному ролику можна побачити і почути поради фахівця стосовно догляду за своїм обличчям. Лікар-косметолог розповіла, як зняти втому з напруженого обличчя за допомогою своїх особистих зусиль і ручок. Також буде цікаво записати важливі поради і правильні рухи для розгладження зморшок і зняття набряків.

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно Марічка Падалко опублікувала "спортивне" фото. На опублікованому кадрі вона в спортивному костюмі стоїть посеред баскетбольного майданчика після тренування. Майданчик розташований у столичному парку "Наталка". У коментарях підписники захоплюються бездоганною формою матері трьох дітей.

Раніше повідомляли, сімейна ідилія Каменських і Потапа, паски Федишин і самотній Дзідзьо: як українські знаменитості святкували Великдень.

Як повідомляв Знай.uа, Соломія Вітвіцька в помаранчевому увірвалася в Великдень: "Привіт, Грузія!".

Знай.uа писав, Марічка Падалко перед Великоднем побігла на стадіон замість кухні - "Звільняю місце для пасочок".