Відомий український телеведучий, який зовсім скоро знову стане батьком, Юрій Горбунов порадував новим кадром з відпустки. Як проводить час чоловік.

Варто відзначити, що Юрій Горбунов є досить активним користувачем соціальної мережі Instagram. Він чи не щодня радує новими публікаціями, або ж відео в stories. До слова, за ним там стежить більше одного мільйона користувачів, що досить хороший результат для ведучого з телебачення.

Цього разу Юрій Горбунов опублікував фотографію з Туреччини. Вони туди вирушили з сім'єю на травневі свята, трохи відпочити перед роботою.

Щоб не сидіти постійно в готельному номері, вони склали собі величезну програму екскурсій. Також, вони вирішили ділитися всією цією інформацією зі своїми шанувальниками, публікуючи красиві знімки і раніше невідомі факти про місце.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Юрій Горбунов цього разу опублікував фотографію з Бозуккале. Чоловік стоїть поруч зі стінами вежі міста Лорім, що знаходилося тут в 17 столітті до нашої ери.

Колись, на цьому місці розташовувалася величезна фортеця, а також Саме тут базувався флот Родосу.

Сьогодні ж, це цілком туристичне місце, де щодня бувають сотні людей, і багато хто навіть не знає, що бачила ця земля.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Красиві ви, і фото теж❤️❤️❤️❤️", "Юра красень🔥 Катя за кадром?", "О, кайф) ми тільки звідти пішли", "А на острові кіз вже побували?" ,- пишуть користувачі в коментарях під постом.

Раньше "Знай.uа"розповідав про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв

Також Катя Осадча показала, як перетворити Новий Рік 2021 в казку з підручних матеріалів

А ще Осадча і Горбунов показали сімейне гніздечко