Під час зйомок шоу "де логіка?"на Новому каналі гуморист з "Ліги сміху" Ігор Ласточкін розповів, як проводив час під час першого локдауну.

Вже більше року весь світ живе в умовах пандемії коронавірусу, а це означає, що багато хто працює з дому весь цей час, а деякі – коли вводять черговий строгий локдаун. Комусь вдалося знайти плюси у віддаленій роботі, а для когось сидіти безвилазно вдома стало справжнім випробуванням. Серед останніх-відомий український комік Ігор Ласточкін.

Під час першого локдауну працювати віддалено зірці було особливо непросто, адже його 7-річний син Радмір теж залишився вдома і жадав уваги тата. Тому Ігорю Ласточкіну довелося обладнати імпровізований домашній офіс прямо на балконі і іноді там ховатися. Про це гуморист розповів за лаштунками шоу " де логіка?"(Новий канал), показавши дурне фото з сином з часів першого локдауну.

Ігор Ласточкін, фото: особистий архів
Ігор Ласточкін, фото: особистий архів

"Це ми з моєю дитиною, коли почався перший карантин, і коли ніхто нікуди не виходив. Доводилося працювати віддалено. Будинки були всі! Мене не крило, крило ось цього молодого чоловіка (сміється). А я від усієї родини ховався на балконі. Обладнав собі там офіс: з коробки від електричного самоката зробив стіл, кинув крісло-пуф. В результаті якимось чудесним чином це місце стало найцікавішим в квартирі. Приходив син, і ми намагалися якось розважитися, щоб йому було не так нудно. Адже все вже було побудовано і зібрано, – поділився комік з Новим каналом.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Юрій Ткач з "Квартал 95" перетворився на зірку 90-х заради Ігоря Ласточкіна.

Як повідомляв "Знай.uа", Ігор Ласточкін з "Ліги сміху" несподівано порівняв себе з собакою.

Також "Знай.uа" писав, що Ігор Ласточкін втер ніс " корейцю "Ткачу, влаштував" дикі танці " не гірше, ніж Руслана.