Імпровізатор Костя Трембовецький здається дуже милим і спокійною людиною. Його дійсно потрібно постаратися вивести з себе, як це вдалося зробити одному з українських таксистів. Про курйозний випадок з життя учасник Improv Live Show (Новий канал) розповів на YouTube у своєму "ХОРОШИЙ поганий злий ПОДКАСТ".

"Нещодавно побився з водієм таксі. Бачив подібне на YouTube, але не думав, що таке може статися зі мною, – розповів Костя Трембовецький. - Бійка була короткою: я ухилився і прописав йому в ніс. Тому що точно був правий, мені навіть компанія таксі відшкодувала 46 гривень! Вперше сталося, щоб я сидів на задньому сидінні, і у мене-словесна перепалка з водієм: "Ось як потрібно спілкуватися з людьми!", "А ви взагалі знаєте таке слово, як ввічливість?"Потім він дав по гальмах, включив аварійку і потягнувся до мене".

Костя Трембовецький, фото: Новий канал
Костя Трембовецький, фото: Новий канал

Як виявилося, учасник Improv Live Show спізнювався на зйомку, дуже довго чекав таксиста, який приїхав не туди і не хотів пояснювати, як знайти його машину.

"Не міг знайти таксиста, подзвонив йому і запитав, де він знаходиться. Той відповів, що під 73-м номером. Я відповів, що викликав його на точку і не знаю, де 73-й номер. Запитав, що він там бачить. Він сказав, що бачить будинок, на якому табличка 73. Знову запитав його, як мені знайти машину, на що орієнтуватися. На що він мені відповів: "орієнтуйтеся на будинок з таким номером". Потім він кинув трубку, а коли я все-таки знайшов авто і сів у нього, сказав, що взагалі не зобов'язаний мене чекати. І понеслося. Взагалі, бійка-це не привід пишатися. Насильство в будь-якій формі-погано, - підсумував Костя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Костя Трембовецький з Improv Live Show дав ідеальну кіно-добірку для травневих свят.

Як повідомляв "Знай.uа", Костя Трембовецький з Improv Live Show дав ідеальну кіно-добірку для дощового вечора.

Також "Знай.uа" писав, що колега Кошового шокував зізнанням про алкоголь