Стало відомо про те, що в Миколаївській області чоловіка віднесло в море на надувному човні. Хотів половити трохи риби.

Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби надзвичайних ситуацій України в Миколаївській області в соціальній мережі Facebook.

3 травня, на лінію 101 надійшло повідомлення про те, що під час різкої зміни погодних умов, в море почало відносити гумовий човен. У цей момент там знаходився рибалка.

Вітер був настільки сильним, що він не зміг впоратися самостійно. Сталося це в акваторії Чорного моря, поруч з селищем Березань.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На місце відправили черговий патруль 22 державно пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України в Миколаївській області.

Постраждалий чоловік, фото: ДСНС Миколаїв
Постраждалий чоловік, фото: ДСНС Миколаїв

Співробітники оперативно сіли на рятувальний катер UMS-600, і дісталися до потрібного місця. Знаходився гумовий човен з людиною на відстані приблизно 1 кілометр від берега.

Постраждалий чоловік, фото: ДСНС Миколаїв
Постраждалий чоловік, фото: ДСНС Миколаїв

Виявилося, що це був громадянин 1990 року народження. Його пересадили на інший водний транспорт, до якого прикріпили гумовий човен, і дісталися до берегової лінії.

На щастя, все закінчилося благополучно, і чоловік не постраждав. Після порятунку від госпіталізації він вирішив відмовитися.

Постраждалий чоловік, фото: ДСНС Миколаїв
Постраждалий чоловік, фото: ДСНС Миколаїв

Рятувальники просять громадян бути більш пильними, і не повторювати подібні дії при поганій погоді. Все могло закінчитися набагато трагічніше, якби не оперативна робота рятувальників.

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставку дві дівчинки, поліція веде слідство.

Також Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром потонув 9-річний хлопчик.