Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне фото, насолоджуючись теплим весняним днем серед зелених дерев. Так, артистка приміряла толстовку-оверсайз ніжно-блакитного кольору, "фішкою" якої став смішний принт з написом "Lelenciaga" замість культового дизайнерського бренду "Balenciaga".

Зірка доповнила образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах, цікавлячись у фанатів думкою про свій стиль. Красуня навіть жартівливо запитала, що на ній надіто - оригінал або підробка. До слова, у Лесі є власний бренд одягу з аксесуарами та піжамами.

"Оригінал чи підробка?😎

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Я про кофточку😁"

Фолловери не пройшли повз, обговорюючи не тільки образ Нікітюк, але і її зовнішність. Думки шанувальників розділилися, а деякі навіть припустили, що телеведуча збільшувала губи: "Якщо з Хмельницького базару то тільки оригінал 😎🔥", "Підробка🔥", "Леленсіага😂😂😂🔥🔥🔥", "Оригінальна підробка 😎", "Губи якісь накачані", "Звичайно, оригінал, тільки від Леді Ле 😂😂😂", "Оригінал полюбому😉. В Секонді завжди оригінал 😁😁", "Губи накачали".